Interface Groep stimuleert innovatief ondernemerschap

Zie jij ook dat de wereld snel verandert en nooit meer hetzelfde zal zijn? En dat er innovatieve ondernemers nodig zijn die op deze veranderingen antwoord kunnen en willen geven?

Wie droomt er niet van een keer zelfstandig te ondernemen? En dan niet vanaf de zolderkamer, maar binnen een groep met toegewijde en gedreven ondernemers.

Wij stimuleren innovatief ondernemerschap en helpen ondernemers met kennis, een enorm netwerk én kapitaal om hun innovatieve ideeën voor iedereen tot een succes te brengen. Succes voor jou als ondernemer en succes voor onze samenleving!

Voel jij je als innovatieve ondernemer aangetrokken tot onze ideeën en onze groep? Dan beloven wij je dat jij wezenlijk invloed gaat hebben op de veranderende samenleving.

Hoe werken wij?
Alle activiteiten van de groep zijn ondergebracht in zelfstandige werkmaatschappijen met zelfstandig opererende management(teams). De directeuren zijn ook allemaal mede-aandeelhouder. Echt ondernemerschap dus waarbij jezelf verantwoordelijk bent voor het resultaat.

Ben je geïnteresseerd, super gemotiveerd en in voor een “life changing experience”? Dan maken wij graag persoonlijk kennis met je. Bel, mail of WhatsApp ons.