Puur Sales & Puur HR

Dé Recruitmentpartner voor High Performers in Sales & HR!

Interface Recruitment B.V. bestaat uit de bedrijfsonderdelen Puur Sales en Puur HR . Zij stellen u in staat talenten te mobiliseren, te enthousiasmeren en zodanig te bewegen dat ze kiezen voor uw organisatie. Waarbij ze kunnen groeien en resultaten kunnen neerzetten. Resultaat dat telt....

Onze visie

Uw partner in groei

De juiste mensen op de juiste plek binnen uw hr- & salesorganisatie. Dat is waar wij voor staan. Het headhunten en rekruteren van de juiste high performance hr- & salesprofessionals vraagt een intensieve en unieke benadering. Interface Recruitment gaat daarom altijd verder en graaft dieper dan de gemiddelde recruiter.

Wij garanderen:

Leuker: wij geloven in een grondige aanpak waarbij de match tussen u, uw organisatie en de kandidaat centraal staat.

Kwaliteit staat centraal in alles wat wij doen. Om dat te kunnen garanderen hebben wij het V5 Sales Matching Proces ontwikkeld. Dit proces bestaat uit vijf stappen: Vinden, Verleiden, Verbinden, Verdiepen en Verbeteren.
Rendement: beter team, beter resultaat en een goed presterende sales die lang verbonden blijft.

Puur Sales & puur HR

Vinden, boeien en binden

Organisaties kampen met een steeds grotere druk op het vinden, boeien en binden van goed gekwalificeerde medewerkers. De uitstroom op de arbeidsmarkt groeit Talent is en blijft schaars.

Wij vinden, enthousiasmeren, mobiliseren en verbinden hr en sales talenten met uw organisatie. Vervolgens begeleiden wij hen in hun ontwikkeling en bij het realiseren van resultaten. Want Resultaat telt.

En nadat de professional is begonnen, helpen we met de volgende vraagstukken.

Hoe kun je de juiste aandacht geven aan alle medewerkers in je team. Wat kun je doen om hen te laten excelleren?

Hoe drijf je de resultaten voorwaarts, rekening houdend met belastbaarheid, gezondheid, teamspirit, kwaliteit en de klantvraag?

Hoe kun je de strategische doelen vertalen naar praktische acties en effectief gedrag van medewerkers?

V5-Sales matching proces

Onze klanten hebben behoefte aan high performers in sales. Sales die het verschil gaan maken. En deze unieke sales nemen natuurlijk geen genoegen met een gemiddelde werkgever.

Het headhunten van de juiste high performers in sales vraagt een unieke aanpak.

Daarom hebben wij het V5-Sales Matching Proces ontwikkeld. Dit uitgekiende proces bestaat uit vijf processtappen. Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op!

icon-vinden

Vinden

icon-verleiden

Verleiden

icon-verbinden

Verbinden

icon-verdiepen

Verdiepen

icon-verbeteren

Verbeteren

Wat wij bieden

Kwaliteit in recruitment van sales voorop

In de kern gaat het bij het werven en selecteren van Professional Hr & Sales altijd over KWALITEIT, SNELHEID en INVESTERING: opdrachtgevers willen het liefst binnen een week na het verstrekken van de opdracht een lijst met topkandidaten die morgen willen beginnen. En natuurlijk is dit een utopie!

Kwaliteit

Snelheid

Investeren

Onze kwaliteit

Topkandidaten die morgen naar uw organisatie willen overstappen en overmorgen kunnen beginnen? En waarbij de search zo min mogelijk mag kosten! Herkenbare vragen? Helaas werkt het in de praktijk maar zelden zo…

De feiten spreken voor zich. Van de kandidaten die via reguliere sollicitatietrajecten worden aangenomen, gaat 30% binnen vier maanden alweer op zoek naar een nieuwe baan. Redenen? Verkeerde verwachtingen, geen match met de cultuur, de manager of de business.

Wij geloven dat kwaliteit altijd wint. Daarom staat KWALITEIT bij ons in alles wat we doen centraal.

V5-Sales Matching Proces

Puur Sales gaat veel verder in het proces dan de gemiddelde recruiter. Wij willen een kandidaat echt leren kennen. In een anderhalf uur durend gesprek met een professionele gesprekspartner kijken we wat een realistische carrierestap is.

We verdiepen in dit gesprek met de kandidaat onder meer op talenten en motivaties, de invloed van de persoonlijke historie, de status van kennis en vaardigheden. Allemaal variabelen die impact hebben op het succes van een match.

Puur Sales begeleidt opdrachtgevers én kandidaten gedurende het gehele onderhandelingsproces om vervolgens daarna tot een gezamenlijk succes te komen

Opdrachtgevers

Puur Sales richt zich op het middenbedrijf. Naar onze overtuiging zijn vooral dát de organisaties die de ‘BV Nederland’ vooruitbrengen. Want deze bedrijven zijn groot genoeg om echt impact te hebben en klein genoeg om wendbaar te blijven.

Puur Sales opereert voornamelijk in de wereld van de ICT. De overeenkomst tussen al onze opdrachtgevers is dat het bedrijven in ontwikkeling zijn. Er zit beweging in. 

Onze klanten zijn lerende organisaties die bereid zijn in te spelen op veranderingen in de markt. Simpelweg omdat ze waarde willen blijven toevoegen. En dat maakt hen toekomstbestendig.

Kandidaten

Wij richten ons op High Performers in sales.

Wat zijn High Performers in onze ogen? Dat zijn mensen die het verschil willen maken, net een stapje harder lopen en meer doorzetten dan de gemiddelde sales.

Ze zijn doel- en resultaatgericht, nieuwsgierig en leergierig. Ze zijn open, betrouwbaar en contact- en communicatief vaardig, weten met mensen te verbinden en zich in te leven in de uitdagingen van de prospect of klant. Ze realiseren samen met hun collega’s oplossingen die hout snijden.

En niet te vergeten, ze nemen verantwoordelijkheid voor hun afspraken en hun resultaten.

Coaching & garantie

Onze verantwoordelijkheid als Puur Sales houdt niet op bij een succesvolle plaatsing. Wij blijven in gesprek met zowel de sales professional als de opdrachtgever. 

Klopt de match na enkele maanden nog steeds? Of kunnen wij bijspringen met persoonlijke begeleiding? 

Mocht binnen een half jaar blijken dat de match niet conform verwachtingen is dan vinden wij kosteloos een nieuwe kandidaat

De statistieken van Puur Sales

Het V5-Sales Matching Proces van Puur Sales vraagt, van opdracht tot plaatsing, een tijdinvestering van drie maanden, waardoor kwaliteit en een langdurige winstgevende match gegarandeerd zijn.

Zo blijkt ook uit onze cijfers :

Meer dan 1000 winstgevende matches in 25 jaar!
• Kandidaten zijn gemiddeld 3 jaar succesvol binnen hun rol.
• Een op de drie kandidaten maakt binnen 3 jaar al een promotie.
• En 16 mismatches!

klantcases