Ons Team

Teamwork is key 

Michel Bender
Michel Bender
Michel Bender Managing Partner
Interface Groep B.V.

Michel (1968, bedrijfsjurist) is serieel ondernemer en investeerder.

Hij heeft ruime ervaring in het opzetten en uitbouwen van softwarebedrijven en datacenters die voor de publieke sector werken.

Op dit moment houdt hij zich samen met Robbert Bolsenbroek als investeerder bezig met de groei van Interface Groep.

Daarnaast is hij dagelijks actief als business-coach voor de ondernemers die zich aan Interface Groep verbinden.

Michel leeft zijn missie “ondernemen in vrijheid”.

+31 6 55338174

m.bender@interfacegroep.nl

Robbert Bolsenbroek
Robbert Bolsenbroek
Robbert Bolsenbroek Managing Partner
Interface Groep B.V.

Robbert (1965) heeft commerciële economie gestudeerd en is al 25 jaar ondernemer. Daarvoor is hij actief geweest in productdevelopment, businessdevelopment, sales- en managementposities.

Hij is mens- en businessgericht, positief, gedreven, creatief en scherp met een flinke dosis humor. Altijd op zoek naar mogelijkheden om mensen en organisaties op de meest effectieve manier te verbinden met als doel zowel het bedrijf als de kandidaat succesvoller te maken.

Robbert heeft samen met andere ondernemers, onder de vlag van de Profsgroep, bedrijven opgezet en de meeste tot succes gebracht. Denk aan bedrijven als SalarisProfs, Puur Sales, Interface Search, Acutec en Spot On You.

En op 1 april 2020 was het tijd voor een nieuw avontuur. Interface Groep is een feit. In deze nieuwe groep gaat hij, samen met Michel Bender, de participaties begeleiden in hun (verdere) ontwikkeling en daarnaast met (potentiële) ondernemers nieuwe bedrijven opzetten die de groep kunnen versterken.

+31 6 51351200

rm.bolsenbroek@interfacegroep.nl