Ons Team

Het management-team bestaat uit Michel Bender & Robbert Bolsenbroek.

Zij zijn via onderstaande mobiele nummers direct voor u benaderbaar.

Robbert Bolsenbroek
Robbert
Robbert Bolsenbroek Managing Partner
Interface Groep B.V.

Robbert (1965) heeft commerciële economie gestudeerd en is al 25 jaar ondernemer. Daarvoor is hij actief geweest in productdevelopment, businessdevelopment, sales- en managementposities.

Hij is mens- en businessgericht, positief, gedreven, creatief en scherp met een flinke dosis humor. Altijd op zoek naar mogelijkheden om mensen en organisaties op de meest effectieve manier te verbinden met als doel zowel het bedrijf als de kandidaat succesvoller te maken.

Robbert heeft samen met andere ondernemers, onder de vlag van de Profsgroep, bedrijven opgezet en de meeste tot succes gebracht. Denk aan bedrijven als SalarisProfs, Puur Sales, Interface Search, Acutec en Spot On You.

En op 1 april 2020 was het tijd voor een nieuw avontuur. Interface Groep is een feit. In deze nieuwe groep gaat hij, samen met Michel Bender, de  participaties begeleiden in hun (verdere) ontwikkeling en daarnaast met (potentiële) ondernemers nieuwe bedrijven opzetten die de groep kunnen versterken.

+31 6 51351200

rm.bolsenbroek@interfacegroep.nl

Michel Bender
Michel
Michel Bender Managing Partner
Interface Groep B.V.

Michel (1968, bedrijfsjurist) is serieel ondernemer en investeerder. Hij vindt zijn passie in het uitbouwen van de Interface Groep en het coachen van de directieleden. Michel is fervent buitensporter en leeft zijn missie “in vrijheid ondernemen”.

Michel verkocht eerder zijn bedrijven Planconsult aan PinkRoccade, Datacenter Vlaanderen aan Datacenter United en Neoma | Robotic Accounting aan een private investeerder.

Per april 2020 richt hij met Robbert Bolsenbroek Interface Groep op.

+31 6 55338174

m.bender@interfacegroep.nl