Over Interface Groep

Onze maatschappij verandert razendsnel. De overheid, bedrijfsleven en burgers zoeken naar nieuwe (sociale) structuren, geënt op levensstijl en veiligheid. Dit roept om veranderingen die gepaard zullen gaan met veel impact. Wij geloven dat deze “businesstransformaties” alleen worden gerealiseerd door menselijke- en technologische ontwikkeling hand in hand te laten gaan.

Alle bedrijven waar Interface Groep in investeert hebben als doel hieraan bij te dragen. Door samen met klanten aan doelen te werken realiseren zij met meer plezier betere oplossingen en services tegen lagere kosten. Daarom ontwikkelt men altijd in co-creatie met de klanten. In het ontwikkelproces staan nieuwsgierigheid, experimenteren en continu verbeteren centraal.

Interface Groep stimuleert innovatief ondernemerschap en helpt ondernemers met kennis, een enorm netwerk én kapitaal om hun innovatieve ideeën voor iedereen tot een succes te brengen. Alle activiteiten van de groep zijn ondergebracht in zelfstandige bedrijven met zelfstandig opererende management(teams). De directeuren zijn ook allemaal mede-aandeelhouder. Echt ondernemerschap, waarbij de ondernemer zelf verantwoordelijk is voor het resultaat.

Ben jij de innovatieve en maatschappelijk betrokken ondernemer die nieuwsgierig is naar onze ideeën en de werking van Interface Groep? Verken dan met ons de mogelijke aansluiting. Met ons ga jij een wezenlijke invloed op de veranderende samenleving hebben.

Ben je geïnteresseerd, super gemotiveerd en in voor een “life changing experience”? Dan maken wij graag persoonlijk kennis met je. Bel, mail of WhatsApp ons.